Radionice za um, duh i tijelo

Akcija!
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Radionice za um, duh i tijelo

Programi duboke osobne transformacije Uma, Duha i Tijela

Naučite voljeti sebe na ispravan način, riješite se svih blokada i počnite živjeti miran i ispunjen život!
Radionice su namijenjene za sve ljude koji su spremni zaroniti u svoj unutarnji svijet, poboljšati svoj život, bilo da se radi o zdravlju, ljubavi ili financijama, maknuti blokade, obrasce koji vas sprečavaju da živite sretan, miran i ispunjen život.
Radionice su individualne i grupne. Na kraju radionice dobiva se pisani materijal u kojem se nalazi alat za samostalni rad .
Radionica „ Novac i Ja “
Radionica „ Manifestacija obilja “
Radionica „ Kako iscijeliti svoje tijelo
Radionica „ Kako promijeniti svoja vjerovanja, obrasce, programe“
Radionica „Duboke osobne transformacije uma, duha i tijela“ 
Radionica „Vježbe za iscjeljivanje, pomlađivanje i rješavanje blokada“
Vježbe koje aktiviraju naše energetske centre, pokreću životnu energiju a ujedno pomažu našoj kralježnici, pomlađuju, reguliraju metabolizam, potiču samoizlječenje, podižu energiju, smiruju naš um i rješavaju naše blokade.
Na kraju radionice dobivate vodič za samostalni rad .
Online Tečaj – duhovne i energetske tehnike za podizanje imuniteta i energije – 600,00 kn

kn200.00kn400.00

Obriši

Najčešća pitanja

FAQ usluge

Možete se naručiti telefonski na broj 095 846 4674 , preko kontakt forme ili na mail [email protected] Prilikom narudžbe preko maila, obavezno ostavite vaš kontakt broj. USLUGA SAVJETOVANJA: Ako niste iz Zagreba usluga savjetovanja je preko društvenih ili mobilnih mreža. Prvi informativni razgovor je gratis.
Plaćanje je moguće na sljedeće načine:
  • U gotovini prilikom dolaska
  • Internet ili mobilnim bankarstvom,
  • Općom uplatom
Podaci za uplatu: Aloe Forever Energy j.d.o.o. Erste banka IBAN: HR7724020061100931958, u opis stavite vrstu usluge, poziv na broj datum uplate.
MASAŽE:
  • Kupnjom bilo kojeg paketa od Forever Living proizvoda ostvarujete 15% na proizvode, 50% na uslugu masaže od 30 minuta i besplatno savjetovanje u segmentu zdravlja i ljepote
ENERGETSKI TRETMANI:
  • Školarci i studenti 15% popusta
  • Paket od 4 tretmana osobni dolazak ili na daljinu – 1 gratis na daljinu
  • Paket od 6 tretmana osobni dolazak ili na daljinu – 2 gratis na daljinu
  • Uz svaki tretman gratis balansiranje i čišćenje čakri
INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU
  • Uz kupnju bilo kojeg Forever Living proizvoda ili Aloe Forever Energy usluge - BESPLATNO savjetovanje u segmentu zdravlja i ljepote
EDUKACIJA ZA SURADNIKE:
  • U okviru kompanije Forever Living Products edukacija je besplatna. Besplatna radionica samomasaže i tretman lica na bazi aloe vere.

Opis

ONLINE TEČAJ – Koji će vam promijeniti život !!!

ENERGETSKE I DUHOVNE TEHNIKE ZA PODIZANJE IMUNITETA, ENERGIJE I POSTIZANJE UNUTARNJEG MIRA – koje će vam pomoći da sada i trajno ostanete čistog uma i otvorenog srca.

SADA su nam  pozitivne misli, energija, emocije, stavovi, imunitet NAJPOTREBNIJI.

Tehnike objedinjuju vaš um, duh i tijelo.

Kroz kratko vrijeme NAUČIT će te kako OD KUĆE brzo i jednostavno podići svoju životnu energiju, podići svoj imunitet i doći do samoiscjeljenja, zamijeniti svoje obrasce koji vam do sada nisu donijeli željene rezultate, zaštiti se od negativnih energija, pomoći svojim voljenima, otvoriti svoje srce, brzo i jednostavno  bez otpora doći do željene manifestacije, povezati se s vlastitom budućnošću u kvantnom polju…itd

Svakom pojedincu prilagođavam se prema njegovim potrebama i željama pa uz to idu i još dodatne prilagođene tehnike.

Strah koji trenutno vlada možete nadvladati samo ČISTOG UMA i OTVORENOG SRCA.

Misli STRAHA i PANIKE, emocije LJUTNJE i TUGE ruše naš  imunitet, čine naš organizam slabim i iscrpljuje nas i tada ne možemo pobijediti u borbi protiv virusima i bakterijama.

Često naši podsvjesni programi, obrasci ili emocije ne dozvoljavaju nam da živimo život kakav želimo.  Zbog toga često dolazimo do unutarnjeg konflikta sa samim sobom, trošimo veliku količinu životne energije u jalovu energiju, što nam često donosi  razne druge psihološke i fizičke poremećaje i sve to dovodi do neravnoteže u tijelu i životu.

Kako pozitivnom životnom vibracijom i promjenom svojih obrazaca utjecati na sebe i okolinu i postati otporni na KORONU i više od korone.

Radujmo se životu, jer ovo je svima nama jedan veliki ispit da otkrijemo TKO SMO, I ŠTO SMO U BITI. Da preispitamo dobro sebe. I da se u ovim trenucima posvetimo SEBI. Da spoznamo da je „BLAGO UNUTAR NAS, a ne izvan nas. Da bez obzira na situaciju sačuvamo radost, ostanemo pozitivni i snažni. U ovim trenucima koji je još samo jedan ISPIT za nas  možete spoznat  pravu snagu svoje prirode.

Svi koji ste spremni zaroniti u svoju duhovnost i unutarnju energiju poboljšati svoj život, a u ovim trenucima POMOĆI sebi i okolini ovo je za vas.

Bez obzira na sve probleme (zdravlje, ljubav, financije) ili ste okruženi destruktivnim emocijama ljutnja, mržnja, strah, traume, panika, tuga, bol, frustracija, nezadovoljstvo…itd-)  vi možete naučiti maknuti blokade i programe, da živite punim životom bez straha, a ne znate KAKO ovaj tečaj je prilika za vas. 

Trajanje radionice – od 2 do 3 h

Na kraju radionice dobiva se  online materijal u kojem se nalazi alat za samostalni rad od kuće.

Povezani proizvodi

Ostale usluge

Brza dostava

Kartično plaćanje

Povrat novca

100% Aloe Vera

Kupnjom paketa ostvarite popust od 15% i 50% na uslugu masaže.