Radionica - njega kože, prirodni "Facelifting"

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Radionica - njega kože, prirodni "Facelifting"

Za sve tipove kože na bazi Aloe Vere za mlađi i ljepši izgled u kombinaciji s drugim prirodnim sastojcima postiže se istovremeno kontrakcija mišića, dubinsko hranjenje, dubinsko čišćenje, smanjenje pora, zatezanje kože, ubrzavanje procesa stanične regeneracije i hidratizacija najdubljih slojeva.
Primjena kod : zatezanje kože lica efekt liftinga, akni, čireva, poticanja cirkulacije, zatvaranje pora. Prirodni antialergijski sastojci.
Program radionice : edukacija, savjetovanje, tretman i masaža lica u trajanju od 1h

kn150.00

Najčešća pitanja

FAQ usluge

Možete se naručiti telefonski na broj 095 846 4674 , preko kontakt forme ili na mail [email protected] Prilikom narudžbe preko maila, obavezno ostavite vaš kontakt broj. USLUGA SAVJETOVANJA: Ako niste iz Zagreba usluga savjetovanja je preko društvenih ili mobilnih mreža. Prvi informativni razgovor je gratis.
Plaćanje je moguće na sljedeće načine:
  • U gotovini prilikom dolaska
  • Internet ili mobilnim bankarstvom,
  • Općom uplatom
Podaci za uplatu: Aloe Forever Energy j.d.o.o. Erste banka IBAN: HR7724020061100931958, u opis stavite vrstu usluge, poziv na broj datum uplate.
MASAŽE:
  • Kupnjom bilo kojeg paketa od Forever Living proizvoda ostvarujete 15% na proizvode, 50% na uslugu masaže od 30 minuta i besplatno savjetovanje u segmentu zdravlja i ljepote
ENERGETSKI TRETMANI:
  • Školarci i studenti 15% popusta
  • Paket od 4 tretmana osobni dolazak ili na daljinu – 1 gratis na daljinu
  • Paket od 6 tretmana osobni dolazak ili na daljinu – 2 gratis na daljinu
  • Uz svaki tretman gratis balansiranje i čišćenje čakri
INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU
  • Uz kupnju bilo kojeg Forever Living proizvoda ili Aloe Forever Energy usluge - BESPLATNO savjetovanje u segmentu zdravlja i ljepote
EDUKACIJA ZA SURADNIKE:
  • U okviru kompanije Forever Living Products edukacija je besplatna. Besplatna radionica samomasaže i tretman lica na bazi aloe vere.

Opis

Njega kože u svakodnevnoj borbi sa zagađenjem, sa negativnim vanjskim učincima, koža nam je „prva linija“ koja je izložena, ona je naša prva zaštita. Zbog toga, neophodna je njega i poklanjanje posebne pažnje njenoj zaštiti i jačanju.

Aloe vera se tradicionalno koristi za zaštitu kože, i ona doista predstavlja prvoklasno sredstvo za tu namjenu. Napravili smo neuobičajenu i jedinstvenu grupu proizvoda za upotrebu u najrazličitije svrhe, koji imaju prirodno hidratantno djelovanje, osiguravaju koži najneophodnije hranljive sastojke i vitamine.

Naši proizvodi za njegu kože učinkovito štite od štetnih utjecaja okoline, i o tome svjedoči pečat Međunarodnog znanstvenog saveza aloe na našim proizvodima, koji potvrđuje njihovu kvalitetu.

 

Dodatne informacije

Trajanje

1h

Povezani proizvodi

Ostale usluge

Brza dostava

Kartično plaćanje

Povrat novca

100% Aloe Vera

Kupnjom paketa ostvarite popust od 15% i 50% na uslugu masaže.