Forever Therm

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Forever Therm

Šifra proizvoda: 463 | Količina: 60 tablets

Moćna formula koja vam daje više energije i ubrzava metabolizam olakšavajući Vam gubitak kilograma

Forever Therm – spada u grupu dodataka ishrani i kontroli tjelesne težine. Sa jedinstvenom kombinacijom ketona maline, ekstrakta zelenog čaja i zelena kave, guarane te vitamina B i C. Forever Therm predstavlja savršenu formulu koja podržava pravilno funkcioniranje metabolizma i podizanje nivoa energije. Ova revolucionarna formula spalit će svu suvišnu mast koja vam smeta.

 

NARUČI ONLINE       NARUČI TELEFONSKI

kn316.81

Opis

Forever Therm

Spada u grupu dodataka ishrani i kontroli tjelesne težine. Sa jedinstvenom kombinacijom ketona maline, ekstrakta zelenog čaja i zelena kave, guarane te vitamina B i C. Forever Therm predstavlja savršenu formulu koja podržava pravilno funkcioniranje metabolizma i podizanje nivoa energije. Ova revolucionarna formula spalit će svu suvišnu mast koja vam smeta.

Što rade sastojci u Thermu?

Napadaju duboke zalihe masti, brutalno sagorijevaju kalorije, daju eksplozivnu energiju, blokiraju vaš apetit, ubrzavaju metabolizam smanjuju apsorpciju masnoća, djeluju vrlo brzo, povećavaju vašu koncentraciju, utječu na razinu ‘hormona mršavljenja’ adiponektina. Therm je dizajniran da potroši svu suvišnu mast. Osim toga dovodi vam nevjerojatnu energiju, pomoću koje ćete savladati sve prepreke.

KAKO DJELUJE ?

Zeleni čaj potiče potrošnju energije iz masti (termogeneza) i njihovu razgradnju i djeluje na način da povećava razinu energije (ekvivalent polusatnom trčanju), smanjuje apsorpciju masnoća, mobilizira masne naslage, ubrzava metabolizam, smanjuje glad i smanjuje rizike razvoja kroničnih bolesti.

Guarana povećava razinu energije i tjelesne izdržljivosti, stimulira metabolizam i djeluje kao antioksidans, savršen saveznik u borbi protiv celulita.

Zelena kava prisiljava organizam na sagorijevanje glukoze, odnosno šećera te na sagorijevanje masnoća, uglavnom u jetri, usporava oslobađanje šećera u krv.

Ketoni maline povećavaju učinak vježbanja kod aktivnih ljudi i pospješuje proces pretvorbe masnih naslaga kod onih koji se ne žele ili ne mogu kretati. Utječu i na proces čišćenja jetre koja je u našem tijelu zadužena za metabolizam masti i toksina.

Vitamini iz grupe B i C su vitamini od velikog značaja za metabolizam i za reguliranje nivoa ugljikohidrata, proteina i masti. Pošto se ovi vitamini lako gube u stanju fizičkog stresa,vrlo ih je važno nadoknaditi.

Preporučena doza: Dvije tablete dnevno, jedna ujutro a druga tijekom ručka, preporuka je da se Therm ne uzima iza 18 sati radi veće količine kofeina.

POSEBNA UPOZORENJA:Nije za osobe mlađe od 18 godina, trudnice i dojilje te osobe osjetljive na kofein. Ne preporučuje se osobama s čirom želuca i dvanaesterca, povišenim krvnim tlakom, aritmijama, hipertireoidizmom i depresijom.

 

Navedene podatke nije procijenila FDA. Navedeni proizvodi nisu namijenjeni za dijagnosticiranje, ublažavanje, tretman, liječenje ili sprječavanje određenih bolesti ili njihovih podvrsta. U slučaju zdravstvenih problema, kontaktirajte svojeg obiteljskog liječnika.

Najčešća pitanja

FAQ

Proizvod možete naručiti telefonski na broj 095 846 4674 , preko kontakt forme ili na mail [email protected] Prilikom narudžbe preko maila, obavezno ostavite vaš kontakt broj.
Za narudžbe ukupne vrijednosti iznad 1.500,00 kuna troškovi dostave idu na račun Prodavatelja. Za narudžbu ukupne vrijednosti ispod 1500,00 kuna cijena za jednu pošiljku na teritoriju Hrvatske je 35,00 kuna. Ako ste iz Zagreba, narudžbu možete preuzeti besplatno na adresi Trakošćanska 16. Naručeni proizvodi isporučuju se na cijelo područje Republike Hrvatske. Isporuka se obavlja po dobivenom dokazu o uplati. Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 48 h, i to od vidljive uplate na računu Prodavatelja
Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:
 • Internet ili mobilnim bankarstvom
 • Općom uplatom
 • Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:
  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja su nastala u transportu
  Možete ostvariti 15% popusta već pri prvoj kupnji (registrirani korisnik) ako kupite prozivode u vrijednosti većoj cca 660,00kn, odnosno narudžba mora biti veće od 55€ preračunat u HRK, po tečaju 7.6 za netto iznos. Kako do popusta od 35%? Popust od 35% ostvarujete kupnjom proizvoda u iznosu od 500 e , odjednom ili u dva kalendarska mjeseca. Nakon ostvarenog uvjeta, na svaku sljedeću narudžbu imate pravo na popust od 35%. Popust od 35% prestaje vrijediti ukoliko u 2 g. nije napravljena niti jedna narudžba.

  Brza dostava

  Kartično plaćanje

  Povrat novca

  100% Aloe Vera

  Kupnjom paketa ostvarite popust od 15% i 50% na uslugu masaže.